LL1: Hahmot


Luethan hahmojen lyhytkuvaukset huolella!

Otathan huomioon pelin alkutilanteen ja sen että vaikka kaikille pyritään luomaan vahvoja kontakteja,
ja ainakin yksi vahva positiivinen kontakti, saattaa tämä kontakti olla ns. tutustumistasolla. pelin alussa pyritään tekemään tilaa aktiiviselle ”tutustumiselle” in-game. Eli kaikilla ei välttämättä ole suurta sydänystävää paikalla, mutta sellaiseen päin tökitään profiilissa.

”Suunniteltu pelisisältö” – tarkoittaa juurikin sitä, eli mitä hahmolle juuri nyt on suunniteltu. suunniteltu pelisisältö saattaa muuttua jonkin verran, mutta valitun pelaajan rajoitteita ja pelitoiveita kunnioittaen.



Haettavat hahmot

August Axton, m, 30
Suunniteltu pelisisältö: Mysteerit, identiteettikysymykset, romantiikka

Axton Publishers on yksi maailman suurimpia julkaisuyhtiöitä, jonka alla toimii tuhansia nimekkäitä kirjailijoita. Sen johdossa on aina ollut Axton suoraa alenevassa polvessa, joten bisnesmaailmaa kohauttikin, kun Andrew Axton nimesi jatkajakseen Augustin pikkuserkun oman poikansa sijaan. August on itse kirjailija, todellinen hiljainen surumielinen runosielu. Päätöksen takana siis tuskin on kiinnostuksen puute alaa kohtaan. Nytkin August on keräämässä inspiraatiota uuteen kokoelmaansa lyhyttarinoita.

Belladonna Merrigan, n, 38
Suunniteltu pelisisältö: Ihmisuhteet, romantiikka, vaikeita päätöksiä, uskonto

Belladonna on mukava ja positiivinen nainen. Tämä sihteerikkö ei kuitenkaan suinkaan ole kenenkään tönittävissä, vaan jos joku kohtelee häntä millään muulla tavalla kuin samanarvoista kanssaihmistä, hänellä löytyy sananen jos toinenkin sanottavanaan. Belladonna on aina kokenut yliluonnollisen mahdottoman jännittävänä ja romanttisena, minkä takia hän uskoo “siihen oikeaan” ja odottaa tätä vieläkin. Hän on uskovainen ja hänen paras ystävänsä on hänen seurakuntansa nykyinen hengellinen johtaja.

Daye Carrol, pelaaja päättää, 36
Suunniteltu pelisisältö: Ihmissuhteita, päänsisäistä, salaisuudet, avio-ongelmat

Daye on oman arvonsa tunteva kasvitieteiden professori joka ei jätä sijaa virheille eikä ihmeemmin välitä ihmisistä jotka eivät häntä osaa arvostaa tai kunnioittaa. Tämä äärimmäisen perfektionismin ja työmoraalin perikuva onkin outo näky tällä lomamatkalla koska hän ei todellakaan näytä siltä että välittäisi mistään erikoisesta tai epätavallisesta. perhe osaa sanoa että Daye on viime viikkoina ollut vielä tavallistakin kireämpi ja täydellisyyttä vaativa, mutta kukaan ei ole vielä päässyt hänen kylmän ulkokuorensa alle kysymään miten hänellä menee, ei edes oma kumppani Frankie. Toivottavasti tämä kireys ei kuitenkaan tartu loppuun bussiseurueeseen tai muuten hankaloita matkaa.

Evangeline Moon, n, 17
Suunniteltu pelisisältö: Kasvukivut, okkultismi, perhe-elämä, orastava ystävyys 

Räväkkä oman tiensä kulkija Evangeline, tai tuttavallisemmin Eva, on huomannut olevansa aikuisuuden kynnyksellä. Ja niin on huomannut hänen muu perheensäkin. varsinkin Evan äiti Rosemary on saanut oman osansa Evan kasvukivuista hoidettavakseen. Mitä tehdä kun ennen niin kiltti enkelityttö on löytänyt punkkarielämän, oman äänensä ja omat mielipiteensä? Rakkautta tästä okkultisti-perheestä löytyy vaikka muille jakaa, mutta mistä johtuu että Evan niin pitkään vierellä kulkeneet ystävät ovat lähteneet eri suuntiin? Eva toimii harjoittelijana perheyritys Aavepsykologeissa, ja on ensimmäistä kertaa tosissaan mukana tutkimassa kummallisuuksia mitä tältä matkalta olisi tarkoitus löytää. 

Frankie Carrol, pelaaja päättää, 38
Suunniteltu pelisisältö: Salaisuudet, katumus, perhesuhteet, tekeminen, avio-ongelmat

Frankie on rauhallinen, joskin välillä hieman turhan suorasanainen mekaanikko/bussikuski joka on tottunut tekemään käsillään paljon paremmin kuin istumaan alas ja ajattelemaan. Hän sai järjestettyä perheellensä lomareissun toimimalla bussikuskin viran lisäksi bussin huoltajana jos siihen tulisi matkalla vikoja, jotta firman ei tarvinnut palkata erillistä mekaanikkoa. Tuntuu kuitenkin siltä että perheessä ei ole kaikki tällä hetkellä ihan kohdillaan kaikkien ollessa hieman kireänä. Frankie tuntuu muutenkin olevan tavallista enemmän omissa ajatuksissaan eikä ole ollut niin asiakasystävällinen kuin mitä häneltä lomabussin kuskina voisi olettaa.

Hue Carrol, pelaaja päättää,  16
Suunniteltu pelisisältö: päänsisäistä, mysteereitä, ihmissuhteita

Hue on usein omissa ajatuksissaan kulkeva, hajamielinen nuori joka on pienestä pitäen harrastanut paljon kaikkea mutta pitäytynyt vähän missään. Pyrkii olemaan mukava ja kiltti, tai ainakin kohtelias muita kohtaan, mutta on yleensä aika pihalla siitä mitä ympärillä tapahtuu. Vanhemmat olivat aika yllättyneitä siitä miten mielissään Hue oli lähdössä näinkin oudolle lomamatkalle, normaalisti kun tämä ei jättäisi omaa kaveriporukkaansa kirveelläkään. Varsinkaan kun perheellä on ollut selviä erimielisyyksiä siitä mitä Huen pitäisi elämällään tehdä niin luulisi että nuori sitä vähemmän haluaisi olla vanhempiensa kanssa missään tekemisissä.

Kian Parker, q, 38
Suunniteltu pelisisältö: Romantiikka, ihmissuhteet, okkultismi

Kian Parker on aina hyväntuulinen tai ainakin niin kaikki saavat ymmärtää. Hänen kanssaan ei paljon vakavia keskusteluja tule. Luottamus kaikkiin on hänen ehdoton vahva piirteensä vaikka se on joskus tilanteeseen epäsopivaa. Hän on aina mielellään menossa kaikkeen uuteen mukaan ja tutustumassa kaikkiin jotka kohtaa. Kian nukkuu vähän ja korvaa puuttuvan energian kahvilla ja adrenaliinilla ja sen huomaa hänestä. Hänen kumppaninsa ovat tästä hieman huolissaan mutta Kian ei yrityksistä huolimatta pysty nukkumaan enempää. Hän jakaa elämänsä kahden kumppaninsa Tyler ja Rosemaryn sekä jäljemmän lapsen Evangelinen kanssa. Kian on todella innokas okkultisti joka kokee itsensä hieman kokemattomaksi vaikka on tehnyt sitä jo viisitoista vuotta. Kuvaa Rosemaryn pitämää blogia varten ja auttaa muissakin blogiin liittyvissä aspekteissa.

Leslie Baxton, pelaaja päättää, 57
Suunniteltu pelisisältö: Menneisyys, salaisuudet/mysteerit, yksinäisyys, pelot, päihteet

Leslie on kaikille julkisilla kulkeville tuttu kasvo, tämä kun on milloin milläkin bussireitillä suoraan bussikuskin vieressä tarkkailemassa. Kysyttäessä miksi, hän sanoo ylläpitävänsä turvallisuutta, mitä se sitten tarkoittaakaan. Kukaan ei oikeastaan ota Leslietä vakavasti sillä silloin kun hän ei ole päästään sekaisin ties millä milloinkin, huutaa hän joistain nimeämättömistä kauheuksista tuskanhiki otsalla. Hänellä ei periaatteessa ole mitään asiaa lomabussiin, mutta Frankie ei saanut häntä hereille ennen kuin bussin piti lähteä ja tilaa oli muutenkin jäämässä yli joten mikäs siinä että on yksi ylimääräinen matkalainen mukana. Leslie voi sitten jäädä johonkin kylään ja matkata kotiin jahka herää, tai maksaa osansa matkakuluista. Kumpi nyt tuntuu häntä enemmän kiinnostavan.

Lilith Omara, n, 38
Suunniteltu pelisisältö: Uskonto, ihmissuhteet, mysteerien selvittely

Lilith on Belladonnan paras ystävä ja oman seurakuntansa nykyinen hengellinen johtaja. Hän on rento ja avoin, mutta suojelevainen läheisiään kohtaan. Lilith on aivan obsessoitunut kaikesta yliluonnollisesta ja hän on todella innoissaan tästä retkestä. Lilith on todella utelias, ja se on monta kertaa saanut hänet pulaan jos toiseenkin, varsinkin hänen nuoruudessaan, mutta hän ei ole enää niin typerä kuin ennen, vaan hän osaa olla hyvinkin lipevä ja hopeakielinen, tai jopa huomaamaton niin halutessaan. Asiaa auttaa se, että hänestä oikein uhkuu tietynlainen lämpimyys ja uhkaamattomuus.

Remi Ashwell, q, 16
Suunniteltu pelisisältö: Mysteerit, menneisyys, erilaisuus, itsensä etsiminen

Remi on aina ollut erilainen kuin muut. Hän on aina kokenut itsensä ja muiden ihmisten välillä tietynlaisen kuilun, jota ei osaa ylittää. Remi on aina rakastanut luontoa ja eläimiä, ja kokee näihin syvempää yhteyttä kuin moneen muuhun ihmiseen tai asiaan. Hän on mukana bussissa ystävänsä ja tämän vanhempien kanssa, ja retki on ollut mielenkiintoisempi kuin hän osasi odottaa. Jotenkin hänellä vain on sellainen tunne, että tämä on juuri se missä hänen kuuluukin olla. 

Rosanna Nettle, n, 24
Suunniteltu pelisisältö: Mysteerit, yksinäisyys, salaisuudet, itsetuhoisuus, vahvat tunteet

Hyvin itsenäinen ja reipas Rosanna on uunituore lainvalvoja, jolla on hymy herkässä. Rosanna tuntee tunteet juuri sellaisena kuin ne hänen eteensä tulevat ja jokainen solu hänessä vaikuttaa janoavan elämää ja kokemuksia. Lainvalvojana Rosanna pyrkii olemaan reilu, huomioiva ja ymmärtäväinen, sillä tässä maailmassa on rankkaa olla olemassa, ei siihen tarvita kiukkuista Lainvartijaa riehumaan pienen rötöksen takia. Jokin Rosannan leveässä hymyssä aiheuttaa kuitenkin lähellä oleville ihmisille epämukavan olon, ja syyn astua askeleen kauemmas. Kuinka hassua!    

Rosemary Moon, n, 34
Suunniteltu pelisisältö: Romantiikka, okkultismi, terveysongelmat, perhe-elämä

Yleensä varsin tyynen oloinen Rosemary voi muuttua silmän käänteessä hermostuneeksi ja lievästi sanottuna vainoharhaiseksi, jolloin hän yleensä löytää tukea kumppaneistaan Kianista ja Tylerista. Rosemaryn teini-ikäinen lapsi, Evangeline, näyttää aiheuttavan naiselle harmaita hiuksia, vaikka heidän välinsä ovatkin läheiset. Työnään Rosemary ylläpitää suosittua blogia nimeltä “Aavepsykologit”, jonka sisällön perhe tuottaa itse tutkimalla kummittelevia paikkoja. He ovat varsin ylpeitä okkultisteja.

Thomas Cadieux, m, 42
Suunniteltu pelisisältö: Hengellisyys, romantiikka, moraalikysymykset, mysteerit

Mukava, komea ja ujohko mies vakavilla kasvoilla. Rivieran katedraalilla kasvanut Thomas on hauska ristiriita vakaata aikuista, jonka illuusio rikkoutuu hänen heittäytyessään tilanteeseen ilkikurisilla vitseillään. On vaikea olla pitämättä Thomasista, sen verran sympaattinen ja vaaraton tämä on. Jollei hänen kaulallaan roikkuisi Kirkkauden Isän symboli, olisi varmasti vaikea arvata, mihin hänen uskomuksensa ylipäänsä suuntautuvat. Jostain syystä hän ei nimittäin halua puhua henkilökohtaisesta suhteestaan siihen ollenkaan, vaikka muutoin suosii filosofisia ja pohtivia keskusteluja.

Tyler Briggs, m, 32
Suunniteltu pelisisältö: Romantiikka, okkultismi, mysteerit

Tyler on arpia täynnä oleva mies jolle on aina sattunut ja tapahtunut kaikenlaista. Hänellä on lapsesta asti ollut uskomattoman huono onni kaiken kanssa johtaen vakavista onnettomuuksista aina arpajaisissa häviämisiin. Hän on myös aina ollut hyvin kosketuksissa yliluonnolliseen jota monet eivät hahmota joten hänen käyttäytymisensä on useimmista outoa. Hän on yksityisyydestä nauttiva ja pitää piirinsä pieninä. Tyler ei ikinä kuvitellut päätyvänsä polyamoriseen suhteeseen mutta rakastui syvästi molempiin tämänhetkisiin kumppaneihinsa Kianiin ja Rosemaryyn vaikka heillä oli suhde jo ennen häntä. Hän on myös hyvin läheinen Rosemaryn lapsen Evan kanssa. Tyler on kumppaniensa tapaan okkultisti, mutta on rauhallisempi asiasta ja on niin tottunut yliluonnolliseen että ei innostu samalla tavalla.  

Virginia Krieger, f, 28
Suunniteltu pelisisältö: Salaisuudet, syyllisyys, ihmissuhteet

Basic Bluen ei uskota olevan mitään ilman sen karismaattista kitaristia, jonka nerokkaat kikkailut ovat saaneet ylistystä alan rakastajilta. Lavapersoonana Virginia kohauttaa myös, sillä naiselle ei tuota ongelmaa vaihtaa suudelmia yleisön kanssa sukupuolesta riippumatta, eikä häntä pelota esiintyä pelkissä rintaliiveissä ja puvunhousuissa. Siksi kontrasti siviilissä onkin melko huvittava; Virginia on rauhallinen, sisäänpäinkääntynyt ja herättää monessa kunnioittavaa pelkoa. Toisaalta tietty omituinen epämukava aura tekee Virginiasta mielenkiintoisen ja halutun, ja hänet onkin yhdistetty mediassa vaikka kehen.



Varatut hahmot

Catherine “Cat” Morrow, n, 30
Suunniteltu pelisisältö: journalismi, ihmissuhteet, vaikeat tunteet, traumat 

Tähtijournalisti Catherine Morrow on saapunut paikalle haastattelemaan ensimmäisen bussikuljetuksen väkeä ja miksi he ovat lähteneet tällaiseen aktiviteettiin mukaan. Hän on uraansa arvostava nainen, joka on haukkana paikalla kun jotain kiinnostavaa tapahtuu. Cat on utelias, tiettyyn pisteeseen asti hyvinkin ystävällinen, mutta helposti räjähtävä persoona. Hän on bussimatkan ajan yrittänyt saada kontaktia muihin matkustajiin, mutta nähtyään tutun naaman, asettui takaisin istumaan bussiin puhumatta enää kellekkään. 

Jamie Austen, pelaaja päättää, 32
Suunniteltu pelisisältö: Mysteerit, ihmissuhteet, kevyt hengellisyys, salaisuuksien paljastuminen

Jamie on lähtenyt retkelle työparinsa tueksi ja seuraksi, mutta joutui yllättymään löytäessään oudon paljon tuttuja naamoja bussin kyydissä. Kaikki on vaarassa levähtää Jamien naamalle pahimmalla tavalla. Pystyisiköhän hän piilottelemaan koko retken ajan?

Jesse Barrett, m, 27
Suunniteltu pelisisältö: Salaisuudet, mysteerit, romantiikka

Olet varmasti kuullut Basic Bluesta. Todennäköisesti myös sen karismaattisesta kitaravirtuoosista Virginiasta. Mutta bändin basisti, Jesse Barrett, on tuttu ainoastaan faneille. Heitä toki riittää, joten huomiotta ei sentään tarvitse elää, ja moni onkin pistänyt merkille miehen vuoden sisään muuttuneen olemuksen aurinkoisesta riutuneeksi ja äreäksi. Basic Blue on tällä hetkellä isommalla kiertueella, joten on kieltämättä omituista, että basisti murjottaa tässä bussissa keikkapakun sijaan.

Design a site like this with WordPress.com
Aloitus